Τρίκαλα: Η φωτογραφία από την Πύλη που μάγεψε τη Microsoft!

Τα αξιοθέατα του Δήμου Πύλης, «ιδωμένα» από το φωτογραφικό φακό του εθελοντή και ερασιτέχνη φωτογράφου Γιώργου Παπαποστόλου – από την ομάδα εθελοντών Δήμου Πύλης- γίνονται γνωστά σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Μια από τις φωτογραφίες του, που κυκλοφόρησε στο ημερολόγιό του για το 2014 με τον τίτλο «ΕΛΛΑΔΑ μεταξύ γης και ουρανού», αγοράστηκε από την Microsoft μέσω φωτοτράπεζας του internet και δημοσιεύτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού. Τη συγκεκριμένη μάλιστα φωτογραφία από τις Λογγίες Κοτρωνίου, μπορεί να την κατεβάσει κανείς σαν wallpaper για την οθόνη του υπολογιστή του από την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση http://entertainment.gr.msn.com/free-pc-downloads στην κατηγορία « Φθινοπωρινά τοπία».


Επίσης, έχει επιλεγεί από την αμερικάνικη ιστοσελίδα Huffingtonpost καθώς και από ιστοσελίδες στο Βιετνάμ όπως αυτή www.n.guoiduatin σαν παράδειγμα για όμορφα φθινοπωρινά τοπία και αναφέρει μάλιστα ότι είναι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Άλλες ιστοσελίδες (http://dantri.com.vn ),
(http://giadinh.net.vn/ ),(http://www.baomoi.com/).
Τη φωτογραφία του μηνός Οκτωβρίου θα τη βρείτε στο ημερολόγιο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΛΑΚΕΤΑ, η οποία συνοδεύεται στις ξένες ιστοσελίδες από το παρακάτω σχόλιο:

 « Αυτή η Κυριακή σηματοδοτεί την πρώτη μέρα του χειμώνα. Είστε ενθουσιασμένοι από το φθινόπωρο; Αγαπήσαμε τον τραγανό καιρό, τη συχνότητα όλων των πραγμάτων και την επανεμφάνιση όλων των αγαπημένων μας χειμερινών ποικιλιών (μπότες, πουλόβερ, κασκόλ).Για το ευχάριστο διάλειμμα της Παρασκευής, σου παρουσιάζουμε κάποιες ελκυστικές φωτογραφίες της νέας εποχής. Ρίξε μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες και μεταφέρσου στους αγαπημένους σου χειμερινούς προορισμούς!»

Το ίδιο σχόλιο μεταφρασμένο στ’ αγγλικά: «This Sunday marks the first day of winter. Are you excited for the fall? We loved the crispy weather, the resurgence of all things and the revival of all our favorite fall fashions ( boots, sweaters, scarves ).For your Friday bliss break, we present you some stunning photos of the new season. Take a quick look in the photos and transport yourself to your favorite fall destinations!